Siniat Nida Hydro DM

Pára-és penészálló gipszkarton kültéri és beltéri felhasználása

a Corvin sétányon és a legújabb Árpád fürdőnél

A Corvin sétány az elmúlt évtized egyik legnagyobb budapesti területfejlesztési projektje: a 22 hektáros területen mintegy 500 000 m2 kerül újonnan beépítésre, és többek között 2700 új lakás is épül.

A szerkezetépítés területén a HT Construct Kft. dolgozott alvállalkozóként, amely cég többek között a debreceni Kenézy Gyula Kórház és nyíregyházi Continental Arena felújítását is jegyzi.

http://www.magyarepitestechnika.hu/images/kepek/hirek/2017/Siniat/Corvin4_1-w.jpg

A Corvin sétány felújítása – mind kültérre, mind beltérre Nida Hydro lapok lettek beépítve

„A Siniat új márkaként jelent meg a piacon és olyan rendszert kínált, ami kedvező ár mellett megfelelő műszaki héttérrel rendelkezik. Fontos volt továbbá a magyar kereskedelmi csapat által a kivitelezés során nyújtott műszaki támogatás. – beszélt az elmúlt években a Siniat termékekkel szerzett tapasztalatáról Hösch Tibor ügyvezető.

A fürdőberuházások gipszkarton megoldása

Az elmúlt évek egyik legnagyobb fürdőberuházásánál, a csillaghegyi Árpád Forrásfürdőnél is a Siniat lapok mellett döntött a kivitelező. A csillaghegyi a Római strand után a főváros második legrégebbi strandja, amely most egy 3 milliárd forintos beruházás keretében 7000 négyzetméteres alapterületűre bővül.

Szeretne többet megtudni a projektről? Olvassa el cikkünket a Magyar Építéstechnika honlapján! linkel: http://www.magyarepitestechnika.hu/index.php/hirek/4525-lassan-elkeszuel-az-orszag-harmadik-arpad-fuerdoje#&panel1-1&panel2-2

Gipszakarton: beltérből a kültérbe

A gipszkarton beltéri építőanyagként él a köztudatban, az utóbbi időben azonban kültéri felhasználása is kezd előtérbe kerülni. A Siniat terméke, a NIDA Hydro mindkét fronton megállja a helyét, emellett ellenáll a párának és a penésznek is, a könnyű beszerelhetőség pedig már csak a hab a tortán – mindez a cementlapok remek alternatívájává teszi.

Képtalálat a következőre: „NIDA Hydro”

Szeretne többet megtudni a termékről? Látogasson el weboldalunkra!
link: https://www.siniat.hu/hu-hu/mindent-a-szarazepitesrol/teglafalak/nida-hydro-gipszkarton-kulso-homlokzaton

www.siniat.hu