SzínezővakolatokA színezés az építkezés befejező fázisa. Alapvetően befolyásolja az épületek megjelenését és a róluk alkotott képet is. Emellett a homlokzat legfontosabb szerepe a környezeti hatásokkal szembeni védelem. A homlokzaton, a lábazaton és a belső terekben a leginkább megfelelő termék kiválasztásához számos szempont figyelembevétele szükséges.
Hőszigetelő anyagokLegyen szó új vagy már használatban lévő épületről időről-időre érdemes gondot fordítani az épület hőszigetelő képességének optimalizálására. Az leghatékonyabb energiamegtakarítás érdekében ma már számos tényezőt figyelembe kell tartani. Ilyen például a szigetelőanyag páraellenállása, az idő- és tűzállóság, a nyomószilárdság, a vízfelvevő képesség valamint az egészségre gyakorolt hatás.
Tetőfedő anyagokHázunk külső felületének leginkább igénybe vett része a tető, amely ki van téve az időjárás változásainak és a különbüző mechanikai hatásoknak egyaránt. Éppen ezért fontos figyelembe venni, hogy a modern tetőcserepek alkalmazása nem csak esztétikailag hoz eredményt, hanem védelmi funkciói mellett hozzájárul a házunk megújulásához is.
FalazóelemekFalazóanyagaink kiválasztásakor a legfontosabb szempontok, melyeket figyelembe kell venni: a nyomószilárdság, a teherbíró-képesség, valamint a hőszigetelési-, hőtárolási- és a hangszigetelési kapacitás.
Térkövek, járólapokÁlmaink kertjének megépítéséhez két fontos dologra lesz szükségünk: egy kiváló kertépítőre és a munkálatokhoz szükséges minőségi kertépítő anyagokra. Szükség lesz többek között térkövekre, járdalapokra, falazó elemekre, támfalakra, szegélyekre és lépcsőre.
Hidegburkolati előkészítő anyagok és ragasztókÁlmaink kertjének megépítéséhez két fontos dologra lesz szükségünk: egy kiváló kertépítőre és a munkálatokhoz szükséges minőségi kertépítő anyagokra. Szükség lesz többek között térkövekre, járdalapokra, falazó elemekre, támfalakra, szegélyekre és lépcsőre.