A Huf-Bau építőpontok

A HUf-BAU franchise hálózat Magyarország meghatározó, legnagyobb múltra visszatekintő építőanyag-kereskedelmi hálózata, amely nagy beszállítói hátterének köszönhetően egyedülállóan széles termék-szortimenttel és a hozzájuk kapcsolódó, átfogó szolgáltatási körrel várja ügyfeleit.

Legyen szó egyéni vásárlókról vagy kivitelezőkről, hazai tulajdonban lévő építőpontjaink közel húsz helyen állnak az Ön rendelkezésére az ország különböző részein, hogy építkezéseinél kiváló minőséget, korrekt árakat, segítőkész kiszolgálását és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsanak. Valamennyi partnerünknél elsődleges cél, hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem olyan együttműködő partnert lássanak bennünk, akikkel egy „közös”otthon megteremtése a cél.


Már csak néhány kattintásnyira van álmai otthonától…


Az országos hálózat területi fejlesztése mellett figyelmet fordítunk barkácsáruházaink fejlesztésére is. Az ország számos HUF-BAU értékesítési pontján várják Önöket vevőszolgálati kollégáink, akik szaktanácsadóként valamennyi területen pontos és részletes termék- és gyártóismertetőkkel, felhasználási javaslatokkal és problémamegoldásokkal várják Önöket, de segítségükre lehetünk az anyagszükséglet-számításban éppúgy, mint az ideális kivitelező megtalálásában.


Köszönjük, hogy időt szakít honlapunk megtekintésére, biztosíthatjuk arról, hogy ez az idő megtérül majd építési elképzeléseinek megvalósulásakor. Szívesen látjuk Önt valamennyi építőpontunkon!

 

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

További szolgáltatások értékesítési pontonként: