Színezés, vakolásA homlokzat vakolás, színezés az építkezés befejező fázisa. Számtalan megoldás kínálkozik a vakolatok, színezővakolatok felhasználására, hőszigetelő rendszerek fedő vakolására.
Hőszigetelés, hőszigetelő rendszer felhelyezéseA hatékony energia megtakarítás feltétele, hogy ne csak a homlokzat, hanem a tetőtér, a padló, a lábazat, a födém, vagy a lapostetők hőszigetelését is szakszerűen tervezzük meg.
Tető felújítás, tetőfedés-cserepezésMegfelelő rétegrend kialakításával, minőségi tetőfedő anyagok, cserepek alkalmazásával az esztétikai mellett házunk vízszigeteléséhez, hőtechnikai megújulásához is hozzájárulunk.
FalazásTégla, téglaburkolat, falburkolótéglák beépítésekor a teherbíró-képesség mellett egyre fontosabb szempont a, téglák hőszigetelési-, hőtárolási- és a hangszigetelési kapacitása is.
Kertépítés, térkő, járólapok elhelyezéseAz álom kerthez a kerti ötletek mellett minőségi térkövekre, járólapokra, esetleg támfal és kerítés elemekre, kerti beton zsaluelemekre, szegélyre és lépcsőre van szükségünk.
Fürdőszoba, konyha, terasz burkolása, felújításaFürdőszoba, konyha felújítás, terasz burkolás során szakszerű módon használjuk fel a vízszigetelő anyagokat, alapozókat, csemperagasztó és fugázó anyagokat.
Fürdőszoba, fal és tető vízszigetelésVízszigetelés nemcsak a fürdőszoba, hanem az utólagos külső fal, lapostető, vagy tető vízszigetelésénél is kulcskérdés. Számtalan megoldás és vízszigetelő termék áll rendelkezésünkre.
Fűtés korszerűsítés és felújítás – kémény építés kandallókhoz és gázkazánokhozFelújításnál a fűtés korszerűsítése, a megfelelő tüzelőberendezés kiválasztása és kémény építése, javítása speciális szaktudást igénylő feladat.
Tetőtér felújítás tetőablak beépítésselTetőtér átalakítása tetőablakok cseréje nélkül elképzelhetetlen. A tetőablak kiegészítők lehetővé teszik, hogy a tetőablakok részt vállaljanak a tetőtér hőszigetelésében is.
Gipszkarton alkalmazásaA hagyományos beltéri mellett már tűzgátló, vízzáró és kültérben is alkalmazható gipszkartonok egyedi ötletek megvalósítását teszik lehetővé.